Tuesday, May 10, 2011

Sampaikan salam

Assalamualaikum warahmatuallahi wabarakatuh

Temanku sekalian.

PROLOG

Actually tak da cerita menarik untuk post kali ini,Cumanya aku nak sampaikan sedikit amanah mama aku kat korang...Dan sebenarnya..mama aku dah kembali pulih seperti sedia kala.,.ALAHMDULILLAH.So Beliau pesan..."SAMPAIKAN SALAM MAMA KAT KAWAN-KAWAN YE".

Dia cakap camtu coz aku beritahu dia yang masa dia sakit aritu,aku cuba minta doa dari kawan-kawan.Mybe dengan itu mama cepat sembuh...Syukur tuhan kabulkan doa-doa yang ikhlas dari korang di luar sana...

Apa-apa pun...TERIMA KASIH ye teman-teman.Aku tak tahu nak balas apa.Cuma mampu cakap.Aku sayang korang lebih la..hehe..(step gedik dah bermula daaa)..


TODAY'S

Aku melayan habis episod rancangan realiti tv yang tengah hangat di malaysia kini.(imam muda 2).Memang tip top diorang punya cabaran.Dalam masa yang sama...banyak benda baru yang aku dapat pelajari dari rancangan ini,dan banyak ikhtibar yang boleh di ambil.

Aku juga dah mula pandai berjinak-jinak dengan radio singapore (RIA FM).Adalah sorang rakan blogger ni yang berasal dari singapore...cuba mencabar aku untuk melayan siaran MISTERI JAMA 12.Actually aku dah layan..dan the result is...seronok+seram+lawak...semua ada..hehe..terima kasih ya ustazah yana...if nak beat apa-apa..i'll be accept it...=)

P/S

Telah berkata imam ali ibni abi tholib:"Menunaikan amanah adalah kunci rezeki"

Mohon maaf jika aku memprivatekan account facebook aku buat sementara waktu ini.(exam mood)

Mohon doakan aku untuk terus bersemangat dalam mengulangkaji pelajaran ye kawan-kawan.TQ.

LAST!!

Aku kol mama td dalam kul 1 suku pagi waktu mesir..so skang kul 2 setengah pagi.mata pun dah ngantuk sangat...Subuh nanti tolong kejutkan ye my ehem-ehem..............hehehe.....my clock la!!!!...wassalam.

Keep smiling!

Lailahaillallah Muhammadarasuluallah,

02:37 am.Abdeen House,Egypt.

6 comments:

♥e'in♥ said...

w'slm mak cik.. :)

Izzati Hashim said...

Alhamdulillah, glad to hear about your mum (=

bittaufiq wannajah fil imtihan.

amoi~ said...

waah....good to hear that...^^ waalaikumsalam aunty...aceh...=D

E n t o y C a i r o said...

E'IN:

hehehe..

mama aku cakap" terima kasih ye..cantik awak ni"..hahaha...(dalam mimipi)


IZZATI:

alhamdulilah..i'm glad too.kerna kamu sudi doakan my mama kat sini...

we enti bardu..robbuna yunajihak fil imtihan..


AMOI:

terima kasih amoi..

aunty mariam said:"waaa comelnyer budak ni..hehe..terima kasih ye..wahai amoi bugis"..hehe.

liyanahairi said...

eh, nama aku kat blog ko.. wah! top news ni. btw, Alhamdulillah mk ko dah sht. Wa3alayka wa 3laihassalaaam ..

wei, kan ku dah tegur, bukan BEAT tapi BET. cheh~ dah maju sey.. dah ke tanah kayu.. jauh tu.lagi jauh dr umah aku kat bedok.hoho! Takpe ye, 1 hari ko dpt p spore lagi. hoho

3ala kulli haal, ku harap semuanya ok. stay happy enjoyz~ :D

Pantun 2 kerat utk ko..
Chayyok2 ganbatte2
kte pulun untuk exam k.

adios salam :)

E n t o y C a i r o said...

yana:

ada2 je ko ni yana...

tq u for all tyme...

ok aku betulkan ye ustzah..(malu aku deh)

meh sini aku balas pantun dua kerat ko tu..

#
dua tiga pijat berlari...

ayuh kita study!!!

hahahahaha...

Related Posts with Thumbnails