Friday, March 25, 2011

Kamikaze!

Assalamualaikum waramatuallahi wabarakatuh,

Para temanku sekalian.

PROLOG

Cemana lah tangan ni boleh gatal nak masukan video ni untuk posting terbaru...haaiiisshhh..(mengeluh sungguh ni)



PERGI SELAMANYA

Malam kian melangkah pergi
masih aku sendiri termangu dalam sepi
dalam kelam hadir bayangmu
bagai mengundang mimpi
sebab kau dan aku
sayangnya kau tiada disisiku

masih terbayang segalanya
bagaikan semuanya mimpi belaka
hilang tak mungkin kan kembali
mengubah yang tersurat dalam hidupmu
kau pergi tak kembali selamanya

c/o
walau berkali ku tangisi
tak mungkin kau kan kembali
ku tak berdaya mengharungi sendiri
tanpamu hidupku tak bererti
hari berlalu kau kian jauh
di alam abadi di pusaramu

hanya doa yang ku iringkan
dalam hiba aku tangiskan
hilang tiada pengganti
permata yang berharga dalam hidupku

segalanya datang dan pergi
ku tahu sukar bagiku
menelan kenyataan
takdir telah tertulis untuk diriku

ulang c/o

hari kian silih berganti
masih aku sendiri termangu dalam sepi
dalam kepekatan malam ku
ku lihat lambaian mu dari syurgawi
memanggilku

P/S:Abaikan mood aku untuk kali ini!


Yang hidup entah bila akan mati,

Lailahaillallah Muhammadarasuluallah,

03:29 pm.Abdeen House,Egypt.


3 comments:

mumtaz said...

ish...tgh pening2 pon smpat menjiwang....hehehe....
jom sdekah al-fatehah jap~
-_-

Izzati Hashim said...

suka lagu ni.

Entoy Cairo said...

mum:
jiwang dalam kepeningan la mamam..=p..jom :!

izzati:
nanti sy imporve kan blog ni untuk memudahkan anda untuk meng'LIKE'kanyer..=p

Related Posts with Thumbnails