Tuesday, March 22, 2011

Be a strong muslim

Assalamualaikum waramatuallahi wabarakatuh,

Para temanku sekalian.


PROLOG

Pagi tadi seorang sahabat aku telah mempelawa ke sebuah masjid yang bukan calang-calang untuk tidak dikenali oleh masyarakat setempat kaherah dan pelajar-pelajar Al-Azhar di mesir.Pelawaan itu disusuli dengan kata-ka
ta semangat dari seorang lagi teman yang bakal akan bersama kami berdua."jom lah toy amik berkat solat subuh disana,boleh cuci-cuci hati sikit kat maqam imam syafie nanti"kata kawan aku.Sebut saja pasal cuci-cuci hati ni,hati aku dah rasa lain macam dah.Tersenyum sendiri aku di buatnya.Manis kata-kata dia sebentar tadi.Alhamdulilah pergi juga aku akhirnya.Moga tuhan mendengar jeritan hajatku ketika bertawasul di tepi maqam Imam Syafie RA tadi.


P/S:The awan nano song must be remove coz one is ianya dah mula memekakkan telinga aku!..tak suka.tak suka.tak suka!!!! and coz two is actly to remember atteya not to be awan nano song but be surah fatihah for her!.so don't judge me anything if u all don't know what i feel right now (please..i want to the back normal)


Keep smiling!

Lailahaillallah Muhammadarasuluallah,

11:55 pm.Abdeen House,Egypt.

9 comments:

Humaira' said...

Alhamdulillah..
Thank you Allah melembutkan hati saudaraku ini..ameen ya Robb

NuNu BeBeH said...

Double thumbs up!!=)

Entoy Cairo said...

tq humaira...ameen!!!

tq nunu bebeh...(gedik sey nama)..hehe..

Izzati Hashim said...

makam imam syafie...

(=

budakpandai said...

napela sy suka betul dengan entri2 en.fahmi ni. sebelum sy ade blog lagi sy dah rajin stalker blog ni.stalker ker? xlah..just bertandang je nk tgok entry2 baru tuan punye blog ni..papepun 1 lg entri yg BAGUS! keep writing okeyy..

Entoy Cairo said...

Izzati:taw la dekat ngan umah dia..hehe..

budak pandai:ceq buat mak malu je..hehe...terima kasih...apa lah yg diminati tu..hehe...

liyanahairi said...

Speechless, anyway: salam to a new you~ :D keep it up! way to go~

Entoy Cairo said...

tq yana!..aku yg baru skang ni suka makan baulu..hehe.

liyanahairi said...

iyolah~ kueh bahulu, kueh bahulu, nampak gayanya aku CHAW yun fat dulu.
hahaha (-_-)ll
Thank you terima kasih,
orang tu adik misali sey~ (amin) hehe, kk tk kacau..tarra hal :)
-LiYana Hairi

Related Posts with Thumbnails