Friday, June 24, 2011

Hilangnya fida aisyah umairah


Assalamualaikum warahmatuallahi wabarakatuh

Temanku sekalian.

PROLOG

sekadar hiasan...(kim hyun joo)

ku awali hariku dengan mendoakanmu
agar kau selalu sehat dan bahagia di sana
sebelum kau melupakanku lebih jauh
sebelum kau meninggalkanku lebih jauh

pria inilah yang kan selalu mengintaimu
pria inilah yang jatuh hati pada tulisanmu

mungkin kau takkan pernah tahu
betapa mudahnya kau untuk dikagumi
mungkin kau takkan pernah sedar
betapa mudahnya kau untuk dicintai


Keep smiling!

Lailahaillallah Muhammadarasuluallah,

01:30 pm.Abdeen House,Egypt.

6 comments:

Eyrique Ettiqazz. said...

turut merindui penulisan fida aishah

E n t o y C a i r o said...

eyrique:

ye..terima kasih..:)

amoi~ said...

siapakah fida aisyah...?

E n t o y C a i r o said...

amoi:

Hanya seorang blogger..namun tulisanya amat menyentuh sekali pada siapa yang membacanya..

amoi~ said...

i c....nak link nya boleh,,,? :)

E n t o y C a i r o said...

amoi:

dia dah terminate kan link dia la.. yg ada kat friend list tu pon buka dia.. sapa2 je ntah tu. klw kita bernasib baik,nnti dia akan hidupkan balik blog dia i'allah..

(amoi cemburu eaaaa... hihihi) joke..

Related Posts with Thumbnails