Sunday, April 3, 2011

Aku dan Salad

Assalamualaikum waramatuallahi wabarakatuh,

Para temanku sekalian.


PROLOG

Akibat kebinggungan,Maka aku cuba melangkah keluar rumah untuk mencari sedikit ketenangan.Akibat yang melangkah itu hanya aku sendirian,makanya jalan itu ikut dan(mode) aku sendiri.Akibat dan(mode) itu hanya aku yang rasa,makanya tak da makanya lagi dah....Jalan keluar main langgar je tadi.Mesti korang bingung dengan ayat aku ataupun stress je.sebab ayat entahapahapajekan.

Selepas satu jama lamanya aku bersiar-siar tanpa arah tuju,Mode ngantuk sudah memberi isyarat.Tahap penguapan pun tidak terhitung kiraanya.hehe.Alhamdulilah juga,Sebab mode BINGUNG aku pun sudah pulih.

MO'MEN TIME

Dalam perjalanan pulang kerumah.Boleh pulak ternampak restoran MO'MEN ni.Lagi aku benggang,Nafsu WESTERN aku mula meronta-ronta (dasar orang kampung!jakun sangat @ batak sangat).

Nasib baiklah tak lapar sangat (sebelum keluar tu dah melantak 3 pingan dah)hehe.Haloba gila.Order pun just ngade-ngade nak try GARDEN SALAD kat situ.Ternyata......Memang fresh+taste!!!.(macam betul je lagak BI aku tuh).huhu

TERPALIT KISAH LALU

Terpandang salad sahaja tadi pun pada awalnya,Aku dah teringat kat seseorang.Sebab dia suka sangat makan salad dan suka buat salad sendiri (DIY) dari membeli.Haiss...(Come on beb...Yang hidup perlu hidup dengan yang hidup)




*Dapat CEWEK baru dekat restoran mo'men.(cewek yang agak peramah,tergoda dengan rambut robornd aku la tu)
*Esok nak g tahrir.(the tahrir book fair jap! tak mahu beli baju 25 january!)hehe.esok last!.


Keep smiling!

Lailahaillallah Muhammadarasuluallah,

01:09 am.Abdeen House,Egypt.

8 comments:

liyanahairi said...

rabak sey ko~ tapi nasib la ko lelaki boleh ke sana ke sini sendiri.
Pada mulanya ko nk mkn burger ke ape.. la.. ulam rupanyer~ (-__-)ll

ada book fair?? huaaaaa!!! cool kape~ tp kat tahrir?? erm, mcm mana tu ek.

btw english ko improving~ keep it up man!

mumtaz said...

...sapela cewek malang tersebut...gagaga...

nadiastory said...

betul mum sgt malang cewek tersebut...gegege

mumtaz said...

tp, klw ngn nadia, nadia betuah la...hekhek... =)

E n t o y C a i r o said...

liyana:

i loike rabak!!..
tahrir kat american universtiy..tgk la blog izzati hasyim..dia baru je post tadi..hoho..(terpromote la plak)

ye ye la ma teacher ni..hehe

E n t o y C a i r o said...

mumtaz....

malang-malang pun...kau ada ke?.hehe

wah wah..gosip manja uuuuu..nadia dah ada pilihan hati dia la...aku lambat sangat mengayat...hahaha

E n t o y C a i r o said...

nadia:

weh weh..ingat arabx selera ke dengan bangla cam aku ni!!!..cesss....dasar cemburukkkk looohh..hehe

mumtaz said...

tula...lambt2 sgt...mmg mlepas la...msuk angin kua asap...haha..

Related Posts with Thumbnails