Thursday, April 7, 2011

My iQa+L

Assalamualaikum waramatuallahi wabarakatuh,

Para temanku sekalian.


PROLOG



Name:Siqaloren El Entoyangensem
Popular Name: Ciqal @ Qalo @Iqal
Age:3 years old
Born on:i not remember
Ic:not
Status:It is complicated
Sex:not
From:cairo
Live in:Abdeen
Work:Mr.Entoy exulusive driver
Dream:Need to come like lembrate @ vespa for my boss.
Activities and Interests:Up-Up,Wikang-Wikang,an Tourist
Favorite Quotations:Prengggg...Prengggg...
Phone:I don't Know want to get simcard from malaysia or egypt.
Power:Can running 5 minutes for 1 km insyallah.

ASAL USUL

Hahaha..lawak betul dia punya latar belakang.Actualy nak ucapkan terima kasih pada topect,Sebab dialah yang telah meng'DEAL 'kan basikal mustakmal ini kat aku (basikal second hand).Molek-molek orang pertama beli dengan harga LE 800 kemudian orang kedua beli darinya dengan harga LE 400,Dan aku yang terakhir pula telah membeli dengan harga lelongan,yang bernilai LE 200 sahaja.Sahaja??wut the sahaja.Mahal la beb!.Tapi tak pelah,tolong kawan-kawan.Tapi dah tak nama second hand la ek..third hand pun third hand la yunk.hehe.

SITUASI

Apa-apa pun alhamdulilah sekarang ini,Hidup perjalanan aku semakin laju dan lincah sikit.Biarpun mengunakan tulang 4 kerat untuk mengayuh dan mengawal basikal ,Namun ia amat berfaedah untuk my sexy stomach ni.Stomach yang ber'BABY-BABY' di dalamnya..haha.Say little hello to my friend baby...Please...(sambil menepuk-menepuk my sexy stomach ni)haha.

LASTLY

P/S: Nak ikutkan hati tak ada masa nak hapdet-hapdet ni.Coz ada benda yang lebih afdal nak di hapdetkan sekarang ini.Maaf ye teman-teman.Begitu juga dengan teman-teman di ym.Aku dah mula jarang on9 guna ym.So jika ada apa-apa,Just mesej kat my FB,EMEL or HP.Terima kasih pada yang selalu mengambil berat tentang aku disini.


Keep smiling!

Lailahaillallah Muhammadarasuluallah,

09:21 pm.Abdeen House,Egypt.

6 comments:

mumtaz said...

alahai...ensemnye beskal....nk kenal ngn incek Siqaloren El Entoyangensem leh? :) ha...da ade beskal ni...reti2 la bwk dgn berhemah k...jgn ngade2 nk mrempit2 sgt...

p/s: ala...da x slalu on ym ea... :(

E n t o y C a i r o said...

hehe..ngade...
i'allah..lampu isyarat hijau,kuning,merah semua i langgar..hehe

sory mum..i mostly on9 la..but not so long tyme..

mumtaz said...

org urat dawai, tulang besi, kulit aluminum...bionic-man kn...:P hahaha...xpela, bro...asal ko sehat & hepi ckup ar ..:)

E n t o y C a i r o said...

haha..ada2 je ko mum..
tq mum for everything..

mumtaz said...

no hal lah...apsal cam sdeh2 je ni...any story wanna share? -__-

E n t o y C a i r o said...

nope..everything is fine mum..tq for ur big attention at me.=)

Related Posts with Thumbnails