Friday, July 1, 2011

KU TINGGALKAN LAYOUT LAMA


Assalamualaikum warahmatuallahi wabarakatuh

Temanku sekalian.

PROLOG


Sekadar hiasan...

Pertama kalinya ingin memanjatkan kesyukuran terhadap ilahi yang masih memberi nikmat kehidupan yang serba mencukupi kepada aku disini.Alhamdulillah.

Mohon maaf jika ada dikalagan readers kurang berminat dengan suasana baru di ruangan blog aku kini.Perubuhan ini bukanlah disengajakan tetapi atas kesilapan teknikal diri sendiri.Dan aku harap kalian semua dapat menerima suasana baru ini dengan seadanya (alamak touching la pula).

Betul-betul ingin mengucapkan ribuan terima kasih kat adik baik sorang ini,Kerana sudi melayan karenah orang tua seperti aku ini dalam meng'edit'kan balik design-design yang telah berterabur semalam.xie xie kat saudari najiha,jangan lupa malam 27 ada kenduri.heh.(joke)

Buat my readers yang tak lebih dari 20 orang dalam sehari.Mohon doanya ya.Sekali pun tidak mengapa.Aku masih lagi dalam fatrah peperiksaan.Hanya tinggal dua subjek sahaja lagi.Moga tahun ini bisa lulus dengan cemerlang insyallah.

Oh.Selamat tinggal layout lama.Terima kasih yusri atas bantuan dulu .

Keep smiling!

Lailahaillallah Muhammadarasuluallah,

06:10 pm.Abdeen House,Egypt.

14 comments:

Dee Chicuita said...

layout baru ni cool! simple. and probably you'd love purple kan? hehe

E n t o y C a i r o said...

dee:

oh yeke..
alhamdulillah..
klw cik dee dah cakap camtu..sy dah x risau da lepas ni..hehe..

Humaira' said...

opocotttsss!!
t'anjat guguurrlll!!
well,dis is best broooo..!!!

*sy suka* (thumbs up to jiha)

E n t o y C a i r o said...

humaira:

haha..ngade..

alamak..kembang semangkuk la si cik jiha tu..heh..

NunAlifNunAlif said...

Simple & smart! Ok dah ni...:)

♥e'in♥ said...

caya lah! layout bwu seh.... :)

E n t o y C a i r o said...

nana:

heeee...ingt nk add sikit la..tapi waktu x mengizinkan plak..sabo mak nyahh..hehe

terima kasih nana :)

E n t o y C a i r o said...

e'in:

haha..aku x boleh blah dah ni..

NunAlifNunAlif said...

Sama2 Entoy..

Kalau sebelum ni kan layout blog kamu ni mcm blog gigirl gitu...eewww~~ hahaa..:p

Ok..Yeppi renovating!
kasi meletoopss...:p

E n t o y C a i r o said...

nana:

hehe..tu la fasal ramai awek suka datang sini..heh..

thank yow..:)

NunAlifNunAlif said...

welkem...no problemo...:)

this is best bro! hahaaa..

E n t o y C a i r o said...

nana:

apa pun x boleh..
apa pun x boleh..
hehe..

= d = said...

good luck..!!
semoga lulus dengan cemerlang..
insyaAllah..
(copy paste)

:)

E n t o y C a i r o said...

D:

thank yow..
amin amin amin...
cuti lama sey!!
hehe

Related Posts with Thumbnails