Monday, February 28, 2011

kawan lama

Assalamualaikum warahmatuallahi wabarakatuh,

Para temanku sekalian.

PROLOG

Mood Postingku akan terus begini sehingga aku betul-betul sihat dari ujian yang maha kuasa.Jika disini tempat pertama titik pertemuan kami,akanku akhiri segalanya disini,namun entah bila waktu itu akan berlaku...

KAYUH PERLAHAN-LAHAN

Makin lama..makin suka pula aku dengan subjek ADOBE ni..hehe..Walaupun aku tahu hakikat seni aku agak OUT banyak,tapi aku nak try gak sampai jadi CUN..hehe...Tak kesahlah korang nak cakap aku syok sendiri ke apa ke...yang penting ni blog pribadi aku...and i've release to do anything!!!....(marah-marah la konon...nyampah mak!!)..hehe..


~Terus menerus bermain dengan warna~
~Insan yang obsesi dengan adobe pic,sila beri komentar yang be a:

1:good not goat.
2:wast not wasted.
3:smart not semak.

~selamat malam semua!!~

Laila ha illallah Muhamdarosuluallah,

11:02 pm,Abdeen House,Egypt.

5 comments:

Ezo said...

best gambar nih....apa yg ko adobe der...

Entoy Cairo said...

ni la gmbr adobe...klw x muka ko x jelas...muka bangla aku lagi laaa...(jgn cakap..ehehe)..

Ezo said...

hahahaha.....sapalah kata kau bangla toi....

Entoy Cairo said...

org arab kat restoran china 2 minggu lepas..hahaha

Ezo said...

hahaha...siot jer arab tuh...sabar toi..bangla handsome gak aper..

Related Posts with Thumbnails