Tuesday, January 26, 2010

Hari ini

Bismillah...
Hari ini x da yg special buat aku..cuma kepenatan jelas terasa di kaki aku..huhu..mana taknya pagi sampai asar pergi cari tiket for simPATIzone..(program amal)..i'allah..moga allah meredai segalanya..amin..aku x pegi sensorang.....pegi ngan bro syafiq..dialah peta aku..huhu(jgn marah ye)huhu...alhamdulilah macam2 dia tunjukan aku kat sekeliling tahrir tu,termasuklah menziarah maqam wali allah..subhanallah..ada juga tertanam jasad para wali di tengah-tengah kota yg sesak ini..dan pas asar plak ada mau'ed ngan jepon kat pasar khan khalili...ntah nk beli apa ntah dia sampai beriya-iya nk ajak aku turut sama..huhu..


Pulang ke rumah dalam suasana yg masih terang,tetapi sudah kedengaran azan ketika mula menaiki tangga untuk sampai ke rumah..alhamdulilah semuanya selesai...x sempat nk wat papa melainkan membasuh muka dan kaki...terus je aku terbaring kepenatan...sambil2 mata aku menjeling kat room mate aku yg setia dikerusi menonton filem..dari awal aku keluar hingga aku balik umah...huhuhu ketawa kecil aku...mana taknya....langsung x perasan ada nyamuk kat leher...dasyat2.."wei din....nyamuk tu..ko x rasa ke?"huhu..dalam hati aku cakap...giler la over feeling sey....


Sebelum terlupa..aku nk wish kat syurtoh misr...eid syurtoh ya ammu..huhu..sebenarya harini 25 januari adalah hari polis mesir..patut la kedai banyak tutup n jalan pon punya la sesak..mana taknya polis trafik diorg semua balik kampung..huhuhu...jawbnya semua kenderaan naik syeikh la...main redah je...hihi..


2 comments:

HS said...

nyanyi NegaraKu ke kat tepi pagar ku? hehehe... (caaabootttsss)

E n t o y C a i r o said...

ada jugak yg kene sekeh laju2 ni..hehe

Related Posts with Thumbnails