Monday, June 4, 2012

JIKA ENGKAU MINTA


Assalamualaikum Warahmatuallahi Wabarakatuh

Temanku sekalian.


Sekadar hiasan

Saat sepi tanpa kiriman berita,Aku cuba berlapang dada agar hal ini jadi sebagai penahan rasa sebelum meletupnya sebuah cerita.heh! Agak kritikal juga maskulin aku ini.Kadang hebat bila menutur kata,namun aku saja yang tahu tahap derita.hehe.

Kelmarin ada 2 panggilan yang tidak sempat untuk dijawab.Melihat nombor +9665839++++30,rasanya seperti si saudari yang cuba untuk call..''tak pelah.nanti dia mesti call balik'' pujuk aku.Baru nak lepaskan handphone,tiba-tiba terdengar suara yuna '' jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu.. " Oh itu nada dering untuk pesanan ringkas!

''Salam cik abang bangla!.Alhamdulillah saya dah sampai mekah semalam dan baru saja selesai buat umrah :) .Dah makan? "

Bertapa buat sedikit gembira bila dapat tahu serba sedikit about si saudari waktu ini.But aku pula yang kacau,because kredit aku habis.Mahu topap pun,segan mahu cerita pasal duit.hehe.Hope si saudari dapat rasa kenapa aku tak dapat nak balas.hehe.By the way,perasaan ini sedikit tenang juga bila dapat SMS seringkas itu.:)

Ok esok exam BI.So please doakan ye cik saudari dan kawan-kawan.bye!heh..

Keep smiling!

Lailahaillallah Muhammadarasuluallah,

08:40 pm.Abdeen House,Egypt

4 comments:

Nazihah@Jiha said...

Chewaah...heh~

nasihat adik,isi ar kredit byk2, rugi nanti hoho~

E n t o y C a i r o said...

hehehe...

adik ni ngade+gedik la...hehe..

ok baru je topap 400 ringgit! heh! :P

♥e'in♥ said...

"cik abg bangla" mcm best je nak panggil kau mcm tu.. hahaha

E n t o y C a i r o said...

bangla x pe..jg abg! hahaha

Related Posts with Thumbnails